Als eerste zal ik de Lena maar gelijk voorstellen. Deze `62 Custom Tele van Fender heb ik nieuw besteld bij Penterman Muziek in Geesteren. Henk is een jarenlange vriend van mij en ik heb talloze malen met hem het podium gedeeld. Na ontvangst is hij direct herfret met jumbo fretdraad en na ca 10 jaar zwaar gebruikt te zijn was hij bijna onbespeelbaar, tenminste volgens anderen. Omdat ik er een band mee heb besloot ik hem te brengen naar Geert Willem Vis in Zutphen. Een ware liefhebber en halve tovenaar met gitaren. Hij heeft hem gedemonteerd en de frets onder handen genomen. Volledig opnieuw gevlakt, gecrowned en gepolijst. tevens bleek de topkam gebroken en waren de zadels niet goed meer......Toen ik hem terug kreeg was ik zwaar onder de indruk. Het instrument speelt nu beter dan ooit en klinkt stukken beter. Deze telecaster spreekt mij aan vanwege hals vorm ( volle C ) en de dubbele binding op de body. Omdat mijn vrouw er weg van was en haar bijnaam Lena is sinds ik haar ken....... heb ik een speciale slagplaat besteld en hem bij een zaak in Hattem laten graveren met haar bijnaam. Sindsdien is hij heel erg vaak op podia te zien en te horen geweest. Hopelijk nog vele jaren langer als het aan mij ligt.